PORTRÄTT

Hos mig kan du boka porträtt fotografering i Gävle med omnejd där vi tillsammans går igenom dina önskemål om fotograferingen. På plats får du känna på hur det är att stå framför kameran om du inte är van och vi tar i lugn och ro foton i olika poser och rör oss runt i det valda området. Ombyten får gärna vara med men tänk på att tiden ändå måste hållas. Sminkning av make-up artisten Minna Salander och blomster finns tillgängligt att lägga till om det inte redan ingår i ditt valda paket.

MINI SESSION

1 600 kr

30 minuters fotosession i valfri miljö. 5 digitala bilder samt svartvita bilder ingår.

” Jag har fotograferats i en herrgård, skog, sjö och park. Möjligheterna är oändliga och resultatet är obeskrivligt vackert! Evelina är en otroligt duktig och ödmjuk fotograf som är lyhörd för kundens önskningar. Kameran är hennes tredje öga, hon skapar magi och får oss på andra sidan linsen att se oss själva från en annan vinkel som framhäver vår sanna skönhet. ”

– Maria

PAKET 1

3 200 kr

60 minuters fotosession i valfri miljö. 10 digitala bilder samt svartvita bilder ingår + present på posten.

” Evelina är en fantastiskt kunnig, duktig och kreativ fotograf som fotat min familj flera gånger. Hon tar underbara bilder, ser till helheten och har en sprudlande personlighet. Med Evelina är det aldrig pinsamt, hon är varm, jordnära och glad, vilket resulterar i att vi alltid skrattar tillsammans och hon gör att det känns naturligt att posa framför kameran. Hennes bilder håller klass och Evelina lyckas alltid få till det där lilla extra. Rekommenderar henne varmt! ”

– Josefine

PAKET 2

3 900 kr

60 minuters fotosession i valfri miljö. 10 digitala bilder samt svartvita bilder ingår + present på posten. Sminkning hos make-up artist ingår i paketet.

Kontakt/Bokning

kontakt@easfotografiochdesign.com

Gävle/Sandviken

© EA’s fotografi och design 2020