BRÖLLOP

Dags för bröllop? Det är mycket som ska planeras när det är dags för bröllop, bland annat vilken bröllopsfotograf ni ska välja! Det är viktigt att ni trivs med er fotograf som kommer att spendera den viktigaste dagen i era liv med er. Jag erbjuder er en kostnadsfri provfotografering på 20 minuter i Högbo bruk där vi träffas och fotar er för att ni ska få känna på om ni vill att just jag ska föreviga er dag! Nedan kan ni se mina olika paket som finns tillgängliga och vad som ingår.

PAKET 1

8 000 KR

3 h fotosession – förberedelser, porträtt och vigsel. 150 digitala redigerade bilder ingår + present på posten.

PAKET 2

13 000 KR

5 h fotosession – förberedelser, porträtt, vigsel och mingel. 250 digitala redigerade bilder ingår + present på posten.

PAKET 3

20 500 KR

10 h fotosession – förberedelser, porträtt, vigsel, mingel och middag. 400 digitala redigerade bilder ingår + present på posten.

När ni har bestämt er att ni vill att jag ska föreviga eran dag träffas vi för att tillsammans skriva ett avtal för bådas intresse. En bokningsavgift på 15% av priset ska betalas vid avtalskrivning som sedan dras av på hela beloppet. Detta för att försäkra om att ingen plötslig avbokning kommer att ske. Sker en plötslig avbokning betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Hela beloppet ska betalas inom 14 dagar efter att bilderna har levererats.

Kontakt/Bokning

kontakt@easfotografiochdesign.com

Gävle/Sandviken

© EA’s fotografi och design 2020